Jeg har hatt Nike Vapor så lenge de har blitt produsert og de har aldri blitt ødelagt. Slitt blir alle sko etterhvert, men ikke ødelagt. Forrige paret mitt hadde jeg i over tolv måneder før jeg gikk til innkjøp av nye, siden sømmen på siden gikk opp foran ved skoa. Så jeg må si at det er virkelig nike fotballsko i ekte kvalitet.

Har selvfølgelig hørt om personer som har ødelagt skoene ved at de brekker ved knottene og alt mulig, men det kan jeg ikke forstå hvordan de har klart. Om du ikke er helt sånn .. fast på den prisen din, så vil jeg også kunne anbefale sko i Nike Total 90 Laser kolleksjonen. Dette er blant Nikes toppselgerfavoritter, og en av de beste Nike fotballskoene i følge flere profesjonelle fotballspillere.

De er vel på rundt 2000 på Nor-Contact, men orker du å bestille de fra Unisport kan du få de for halvparten, pluss rundt 250 kr i toll. Er masse tilbud på unisport.dk. Unisport kan tilby lave priser på Nike fotballsko som ikke er enkle å slå for andre nettbutikker. Ønsker du en sikker, stabil og god Nike fotballsko, så bør du gå for Nike total 90 Laser.

0 Comments:

Post a Comment