Tidligere har vi skrevet en guide om hvordan du selv kan designe og bestille dine egne Nike fotballsko fra nike.com . Dette er en nyttig guide, men vær obs på at prisen kan være litt stivere enn i vanlige sportsforretninger da dette er en ekstraserivce som Nike fotball tilbyr. Ut over Nike Football's tjeneste, så har vi følgende nettbutikker å handle fra:

www.fotballsko.no er virkelig å anbefale. Godt utvalg til en bra pris, og så leverer de varen fort.
Har selv veldig gode erfariger med dem, jeg har til fått tilsendt en nytt par sko av dem pga. at jeg klagde på sålen på de første jeg fikk. Virkelig god tjeneste fra dem, og mine Nike fotballsko var, etter andre gang å ha prøvd, i perfekt stand.

http://www.prodirectsoccer.com/home.asp
Alt av sko. Men her blir det toll da. Aldri brukt det, men vet at de har tonnevis med sko, i alle farger.
Finnes få slike butikker i Norge. De har med andre ord ikke utelukkende Nike fotballsko, men alt fra Adidas til Puma.

Men i realiteten er det kanskje best å besøke din egen sportsbutikk? Alle sportsbutikker med respekt for seg selv har utplassert noen Nike fotballsko i skohyllene sine. Anbefaler deg å gå innom en skikkelig sportsforretning. En fot er individuelt fra person til person - og føtter er forskjellige. Derfor er passformen og alt ekstremt viktig - mye viktigere enn modell og merke etter mitt syn. Doh spesielt fotballsko.

Ta en tur innom en sportsbutikk. Hvis du på død og liv skal ha sko på nett, kan du heller velge deg ut et par i en vanlig butikk, der du får testa skoene. Lat som om du skal kjøpe, så er servicen der uansett.

Om du har noen spørsmål angående anskaffelse av Nike fotballsko, så er det bare å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet.

0 Comments:

Post a Comment