Derfor er Nikes fotballsko best


Det er kanskje tvil for mange hvorvidt Nikes fotballsko er bedre enn for eksempel Adidas eller Umbro sine. Her har vi samlet noen momenter på hvorfor akkurat Nike fotballsko er de beste på markedet.
Erfaring

Erfaringsmessig er Nike de aller beste på å produsere, markedsføre og generelt selge fotballskoene sine til en god penge. Masseproduksjon i lavtkostede land gjør produksjonen av fotballsko veldig sentral og ikke minst billig. Den erfaringen som Nike har opprettet seg, gjør at Nike fotballsko blir bedre og bedre for hvert år. Og hvem er det godt for? Jo, deg. Kunden.
Testing, prøving og feiling

Som vi tidligere har vært inne på, så har Nike fotball et eget labaratorium for testing, prøving og feiling angående Nike fotballsko. Her setter de opp noen tester for hver fotballskomodell hver månede for å se hva som fungerer bra og hva som ikke fungerer i det hele tatt. Lederen av Nike fotball på global basis har uttalt at "dersom noen av konkurrentene ville funnet på noe av det samme som vi gjør på denne laben, så ville alle Nike fotballsko bli identiske alle andre fotballsko her i verden!".
Merkevarebygging

Nike er ikke et ukjent blad for de fleste, og mange av verdens beste fotballspillere bruker allerede Nikes fotballsko. Dette gjøres utelukkende på grunn av sponsoravtaler, men det har litt å si at Cristiano Ronaldo foretrekker å spille i helrøde Nike fotballsko fremfor svarte Copa Mundial - en variant som er laget av hovedkonkurrent Adidas. Den grassale pengebruken på kommersielle reklamer med veldig kjente personer, gjør Nike fotball til et av verdens beste på merkevarebygging.
Nike fotballsko vinner flere og flere tester

I de seneste årene har det blitt lagt vekt på veldig mange momenter ved en fotballsko. Den skal ikke veie mye, den skal være kul og se på, og hver fabrikant er nødt til å levere fotballsko som holder en høy standard til en rimelig pris. Derfor har Nike fotball optimalisert fotballskoene sine betraktelig. De tidligste Nike fotballskoene ble laget ut av dårlig plastisk materiale som svært få ønsket å kjøpe. Her har Nikes fotballsko utviklet seg enormt, i likhet med sine konkurrenter.

Dette var noen av momentene til hvorfor akkurat Nike fotballsko er så gode som de er. Flere begrunnelser vil muligens kommer i et senere innlegg!

0 Comments:

Post a Comment