Vedlikehold og pussing av Nike fotballsko

Etter all sannsynlighet har du kjøpt deg noen Nike fotballsko før du klikker deg inn på denne siden - eller så har du planer om å kjøpe noen gode nike fotballsko. Uansett er tingen at det kreves vedlikehold å beholde et godt fotballsko-par. Ingen andre enn Nike setter så høye krav til hva som må gjøres med fotballskoene som dem selv.

Skinn eller kunstig materiale?

Første tingen du må gjøre, er å kjøpe deg en skokrem. Det kan godt være at du har skokrem i skapet fra før, men det hjelper ikke dersom du ikke har en fille å kunne børste skoene med. Dersom din Nike fotballsko er i skinn, trenger du mer enn noen annen godt vedlikehold og hyppig vedlikehold av din fotballsko.

Hvordan pusse dine Nike fotballsko

Ta skokrem på kluten (husk å vaske skoen grundig først), puss deretter Nike fotballskoen med den kluten du tok skokrem på og la de stå og tørke en god stund etter behandling. Det å måtte ha fjernet skitt og smuss fra knottene før du tar skokrem på dem, er absolutt nødvendig. Dersom det ligger igjen noe greier på dine Nike fotballsko før du pusser dem, så har pussingen lite eller ingen effekt.

Du husker papiret som fulgte med i Nike fotballskoesken da du kjøpte paret?
Et godt tips er å legge dette inn igjen i skoen for hver gang du ikke bruker dem lengre. Da vil passformen til skoen holde seg bedre, og du vil få en bedre opplevelse med dine fotballsko ute på sletta. Ikke ta for mye papir, men akkurat passe til at fotballskoene holder seg. Dette er ekstra viktig hvis du har Nike fotballsko med skinn.

Vi kan vel bare avslutte med å si at det lønner seg veldig mye å pusse skoene sine, og at enkelte Nike fotballsko trenger mer vedlikehold enn andre!

0 Comments:

Post a Comment