Nike fotballsko er trange


Hvis du er en fotballspiller med noen år på samvittigheten, så har du også kanskje prøvd en del forskjellige modeller av fotballsko. Noen som sitter som et skudd, mens andre kanskje er litt trange og vanskelige å få på seg. Det har lenge vært ryktet om at Nike fotballsko er litt trange, og det stemmer rimelig godt.

Grunnen til at Nike lager fotballskoene sine trangere enn de andre fabrikantene har med passformen å gjøre. Det skal visstnok gi en bedre ballfølelse å ha skoen så tett innpå foten som mulig. Ryktene går på at det er spesielt de modellene som lages i skinn og lær som sitter tett på, nettopp på grunn av at det skal være lettere å skyte ballen dit man vil ha den dersom skoen sitter godt på foten.

At Nikes fotballsko også er små i størrelsen er noe som stemmer. Det er vanlig å gå opp minst en halv størrelse dersom man går fra for eksempel Adidas til Nike. Dette gjelder ikke bare fotballsko, men alt fra løpesko til fritidssko. Vi sier at Nike kjører en trang tankegang når det kommer til sko.

Det at Nike fotballsko er trange er med andre ord ingen hemmelighet lengre. Om du velger å kjøpe Nike fotballsko på internett, så er det ikke sikkert at du treffer helt på størrelsen i og med at passformen er litt spesiell. Let litt rundt på internett etter seriøse nettsider som selger Nike fotballsko, så du får byttet dem ved et eventuelt feilkjøp.

0 Comments:

Post a Comment