En del av dette med å spille fotball er å ha på seg fotballsko. Fotballsko kommer i alle slags varianter, priser og størrelser. Det viktigste er at du skaffer deg en fotballsko du er behagelig med, både utseendemessig og prismessig. En fotballsko skal også sitte godt på foten slik at du oppnår bedre ballkontakt og yter maksimalt på fotballbanen. Her er noen av faktorene som kan gjøre at du velger riktig fotballsko når du er ute og kjøper i butikk eller på nett.

Pris

Det første du skal bestemme deg for er hvilken prisklasse du ser for deg at fotballskoene dine skal være. Som voksen vil du ha alternativer fra 300 kroner til over 2000 kroner. Hva du legger i en fotballsko er naturligvis individuelt, men det lønner seg å kjøpe en sko for over 700 kroner dersom du skal ha en viss kvalitet. Dårlig kvalitet og lav pris hører sammen også når det kommer til fotballsko.

Design og utseende

Dette er et punkt som er viktig for noen, mens andre ikke bryr seg i det hele tatt. For å si det enkelt; du blir ikke bedre med en fotballsko som er gullfarget kontra en som er helt svart. Et tips er å ikke se så alt for mye på design, men heller konsentrere seg om kvalitetene og brukervennligheten til den fotballskoen du kjøper.

Brukervennlighet og kvalitet

Som forbruker vil du være enig i at kvalitet og brukervennlighet på produktene du kjøper skal være gode. ”Mye sko til en lav pris” er det noe som heter i blant annet G-Sport sine kataloger, og på enkelte sko kan dette stemme godt. Du må ta høyde for å måtte pønske ut følgende ting før du bestemmer deg for hvilken fotballsko du skal velge;

- Skinn/lær eller plastikk?
- Hvilket snøringssystem ønsker du?
- Faste knotter eller skruknotter?
- Gress-, kunstgress- eller grusknotter?

Alle disse spørsmålene må besvares før du bestemmer deg for hvilken sko du skal ha.

Merke

Denne bloggen handler jo først og fremst om Nike fotballsko, men det er absolutt akseptabelt å se på andre fabrikanters merker. Adidas, Puma og Umbro er store på fotballskomarkedet, og leverer sko i toppklasse. Du må huske på at det ikke er merke som bør avgjøre hvilke fotballsko du kjøper, men fokuser heller på kvalitet og pris.

Med dette håper jeg at du lærte noe nytt om fotballsko og at du selvsagt velger Nike fotballsko, da disse er de beste på markedet.

0 Comments:

Post a Comment