Historien om Nike fotballsko tar oss tilbake til det nittende århundret da de voldelige verdenskrigene fant sted. Mange vil nok ikke godta historien om at det ble produsert fotballsko fra Nike under krigene, men det ble det så absolutt. En smart amerikaner gjorde suksess da han under OL i Tyskland fant frem symaskinen og begynte å produsere førsteklasses Nike fotballsko.

Det er altså veldig lenge siden at det i det hele tatt fantes noe som kan kalles Nike fotballsko. Ingen andre har siden klart å kopiere idèen, og per dags dato er det de absolutt største kreftene som kupper hele fotballskomarkedet. Ikke bare har du haugevis av modeller å velge mellom – det finnes også veldig mange årsmodeller. Slik som Nike Air Legend. Det er en sko som ble produsert fra 2005 til 2009, noe som gir oss fire år og fire modeller å velge mellom. De aller fleste vil nok betrakte 2007-modellen som den beste.

Men uansett; i lys av krigen ble Nike fotballsko omdøpt til Nike Air Football Shoes på amerikansk. Det ble masseprodusering ut over 1960-tallet, og da vi kom til høyt hår og høye hæler på 80-tallet visste alle fotballspillere at Nikes fotballsko var de beste. Dette var innledningen på historien om hvordan Nike fotballsko har blitt et av de mest populære merkene av fotballsko i hele verden. Dersom du har ytterligere spørsmål om Nike fotballsko, så anbefales det å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet.

0 Comments:

Post a Comment