Hvert år blir Nikes fotballsko omvandlet til det bedre når det kommer til design, motemessig og andre ting som gjør Nikes fotballsko mye bedre enn alle andre. Nike Fotballs designere setter seg ned foran symaskinen og gjør de mest utrolige ting for å forsikre seg om at nettopp deres produkter blir vinnerne på markedet. Her er Nike fotballskoene for år 2010!

Først og fremst er det Nikes flaggskip, og Cristiano Ronaldos yndlingssko, Mercuial som har fått seg en sterk forbedring. Ikke bare har fotballskoen blitt fire gram lettere, den er også kommet i mange flere farger. Om du ønsker deg samme Nike fotballsko som Cristiano Ronaldo, så er det den grønne Nike Mercuial som blir 2010s vinner!

Her har du et bilde av de Nike Mercurial Vapor-skoene som finnes på markedet om dagen. Her har altså Nikes fotballskovarianter kommet i rødt, grønt, oransjt, gult, blått og grått. Hvilken er DIN favoritt?

Ut over dette, så har du en Nike fotballsko som heter Air Legend. Ikke bare er det Eric Cantona som markedsfører denne flotte varianten, den er også laget i skinn!
Som prøvespiller for en av verdens beste klubber, så må jeg si at Nike Air Legend absolutt er en av de beste nike fotballskoene jeg noensinne har prøvd å tatt på meg på beina. En herlig følelse når man snører på seg en av Nikes virkelig gode fotballsko, og det merkes så sykt.

Ut over dette, så er det mye av den samme kolleksjonen som i 2009, men komfortmessig så tror jeg at Nikes fotballskoår i 2010 blir bedre enn 2009. Flere sportsbutikker har blitt utsolgt for disse variantene (naturlig nok), og det ryktes om at 2010 blir et rekordår for Nike football. Så da gjelder det bare å se, og dra til din nærmeste G-Sport-butikk for å handle et par av nikes fotballsko.

0 Comments:

Post a Comment