En av Nike fotballs fremste stjerneskudd, den svenske landslagsspissen Zlatan Ibrahimovic, ga Real Madrid en leksjon i effektiv angrepsfotball søndag kveld. Etter en skuffende Henry-oppvisning de første 50 minuttene, var det duket for en målkåt Zlatan. Etter kun å ha vært på banen i 6 og et halvt minutt ga han Barcelona en ledelse som varte hele kampen ut.

I tillegg fikk hvert av lagene et rødt kort på hver sin midtbanespiller. Portugiseren Cristiano Ronaldo, som også er sponset av Nike fotball, spilte 60 minutter for de hvite.

I lys av Liverpools CL-exit i går kveld, så har det kommet frem en del reaksjoner fra ulike hold som kan beskrives som både provoserende og smått barnslige. Skadefryden er naturligvis stor hos motstanderlagenes supportere, men reaksjoene har vel kanskje vært litt i overkant av hva de burde være?

Denne karen har virkelig ikke fått nok, og jubler hemningsløst etter å ha sett Steven Gerrard gråtkvalt på TV etter den flaue Champions League-exiten til Merseysides storhet. Sjekk dette:


Og for deres informasjon; jeg er ikke LFC-fan. :-)

Gårsdagens rykter skulle ha det til at både Piiroja og Reginiussen nærmer seg bergensklubben Brann, men etter at Demidovs avgang har blitt blåst opp i dagens VG, ser det ut til at RBK trenger noen defensive fibre i stallen igjen.

Både Piiroja, som kan dra fra FFK for 3 millioner kroner (lommerusk i RBKs øyne), og Reginiussen, som er bosman-spiller etter at den håpløse Tromsø-ledelsen ikke fikk fornyet kontrakten hans, er spillere som det snakkes høyt om "på Brakka".

I tillegg er det verdt å bemerke seg keepersituasjonen i RBK der både Örlund og Jarstein mest sannsynlig er mer enn kåte på en plass i førstelagsoppstillingen til neste år. Den kampen tror jeg Jarstein taper. Ta en kikk på blant annet dette; http://www.youtube.com/watch?v=CbToGL7R8dY


Adidas Mundial Team (små knotter)
og
Adidas Copa Munidial (store knotter)

Begge disse skoene er laget av fotballskogiganten Adidas, noe som gjenspeiles på produktnavnet.

Veksler mellom å bruke disse skoene mye da dette er sko som både holder lenge og har god stabilitet. I tillegg så har Adidas vist seg å være et godt alternativ til det som kalles Nike fotballsko.
Greit å trene med små knotter på kunstgresset innimellom for å avlaste kroppen. Er 5 stk. som sliter med beinhinnebetenelse på laget vårt etter å ha trent for mye med stor knotter.

Et bra tips for alle storknottsko du skal bruke på kunstgress er å lime dem med aquasure.
Koster rundt 100-lappen.
Lim rundt tåa der skoen bruker å bli slitt. Spesielt over skøyten mellom skinn og såle.
Og puss med svart skokrem når de ser slitt ut.

Spanske Barcelona, som innehar flere spillere som benytter seg av Nikes fotballsko, har de siste ukene vært preget av svineinfluensa. Først gikk det ut over Tourè, men nå ser det ut til at flere og flere bærer preg av denne svært smittsomme sykdommen.

Det har gått så langt at trener Guardiola ikke har oversikt eller kontroll over hvilke spillere han kan stille med i dagens match mot Inter Milan. Både Abidal, Tourè, Zlatan og Messi er svært usikre.

Tidligere har vi skrevet en guide om hvordan du selv kan designe og bestille dine egne Nike fotballsko fra nike.com . Dette er en nyttig guide, men vær obs på at prisen kan være litt stivere enn i vanlige sportsforretninger da dette er en ekstraserivce som Nike fotball tilbyr. Ut over Nike Football's tjeneste, så har vi følgende nettbutikker å handle fra:

www.fotballsko.no er virkelig å anbefale. Godt utvalg til en bra pris, og så leverer de varen fort.
Har selv veldig gode erfariger med dem, jeg har til fått tilsendt en nytt par sko av dem pga. at jeg klagde på sålen på de første jeg fikk. Virkelig god tjeneste fra dem, og mine Nike fotballsko var, etter andre gang å ha prøvd, i perfekt stand.

http://www.prodirectsoccer.com/home.asp
Alt av sko. Men her blir det toll da. Aldri brukt det, men vet at de har tonnevis med sko, i alle farger.
Finnes få slike butikker i Norge. De har med andre ord ikke utelukkende Nike fotballsko, men alt fra Adidas til Puma.

Men i realiteten er det kanskje best å besøke din egen sportsbutikk? Alle sportsbutikker med respekt for seg selv har utplassert noen Nike fotballsko i skohyllene sine. Anbefaler deg å gå innom en skikkelig sportsforretning. En fot er individuelt fra person til person - og føtter er forskjellige. Derfor er passformen og alt ekstremt viktig - mye viktigere enn modell og merke etter mitt syn. Doh spesielt fotballsko.

Ta en tur innom en sportsbutikk. Hvis du på død og liv skal ha sko på nett, kan du heller velge deg ut et par i en vanlig butikk, der du får testa skoene. Lat som om du skal kjøpe, så er servicen der uansett.

Om du har noen spørsmål angående anskaffelse av Nike fotballsko, så er det bare å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet.

Jeg har hatt Nike Vapor så lenge de har blitt produsert og de har aldri blitt ødelagt. Slitt blir alle sko etterhvert, men ikke ødelagt. Forrige paret mitt hadde jeg i over tolv måneder før jeg gikk til innkjøp av nye, siden sømmen på siden gikk opp foran ved skoa. Så jeg må si at det er virkelig nike fotballsko i ekte kvalitet.

Har selvfølgelig hørt om personer som har ødelagt skoene ved at de brekker ved knottene og alt mulig, men det kan jeg ikke forstå hvordan de har klart. Om du ikke er helt sånn .. fast på den prisen din, så vil jeg også kunne anbefale sko i Nike Total 90 Laser kolleksjonen. Dette er blant Nikes toppselgerfavoritter, og en av de beste Nike fotballskoene i følge flere profesjonelle fotballspillere.

De er vel på rundt 2000 på Nor-Contact, men orker du å bestille de fra Unisport kan du få de for halvparten, pluss rundt 250 kr i toll. Er masse tilbud på unisport.dk. Unisport kan tilby lave priser på Nike fotballsko som ikke er enkle å slå for andre nettbutikker. Ønsker du en sikker, stabil og god Nike fotballsko, så bør du gå for Nike total 90 Laser.

Nå har dagen som halve Stavanger-folket har ventet på, kommet. Uwe Rosler takker for seg som Viking-trener, noe som egentlig bare skulle mangle da han ikke har ført dem til å bli et av Norges beste lag etter at Nordlie (eller var det Brann?) reddet dem fra nedrykk i 2005 (?).

Spørsmålet er hvem som tar over. Vi har både kandidater som Hareide og Mons Ivar Mjelde på listen som jeg kommer på. Men akkurat hvem som skal gi Viking et forsøk, det skjønner jeg ikke. Jeg tror nok at dere får holde dere langt unna Janne Jönnson, i hvert fall. :-)


Det er kanskje tvil for mange hvorvidt Nikes fotballsko er bedre enn for eksempel Adidas eller Umbro sine. Her har vi samlet noen momenter på hvorfor akkurat Nike fotballsko er de beste på markedet.
Erfaring

Erfaringsmessig er Nike de aller beste på å produsere, markedsføre og generelt selge fotballskoene sine til en god penge. Masseproduksjon i lavtkostede land gjør produksjonen av fotballsko veldig sentral og ikke minst billig. Den erfaringen som Nike har opprettet seg, gjør at Nike fotballsko blir bedre og bedre for hvert år. Og hvem er det godt for? Jo, deg. Kunden.
Testing, prøving og feiling

Som vi tidligere har vært inne på, så har Nike fotball et eget labaratorium for testing, prøving og feiling angående Nike fotballsko. Her setter de opp noen tester for hver fotballskomodell hver månede for å se hva som fungerer bra og hva som ikke fungerer i det hele tatt. Lederen av Nike fotball på global basis har uttalt at "dersom noen av konkurrentene ville funnet på noe av det samme som vi gjør på denne laben, så ville alle Nike fotballsko bli identiske alle andre fotballsko her i verden!".
Merkevarebygging

Nike er ikke et ukjent blad for de fleste, og mange av verdens beste fotballspillere bruker allerede Nikes fotballsko. Dette gjøres utelukkende på grunn av sponsoravtaler, men det har litt å si at Cristiano Ronaldo foretrekker å spille i helrøde Nike fotballsko fremfor svarte Copa Mundial - en variant som er laget av hovedkonkurrent Adidas. Den grassale pengebruken på kommersielle reklamer med veldig kjente personer, gjør Nike fotball til et av verdens beste på merkevarebygging.
Nike fotballsko vinner flere og flere tester

I de seneste årene har det blitt lagt vekt på veldig mange momenter ved en fotballsko. Den skal ikke veie mye, den skal være kul og se på, og hver fabrikant er nødt til å levere fotballsko som holder en høy standard til en rimelig pris. Derfor har Nike fotball optimalisert fotballskoene sine betraktelig. De tidligste Nike fotballskoene ble laget ut av dårlig plastisk materiale som svært få ønsket å kjøpe. Her har Nikes fotballsko utviklet seg enormt, i likhet med sine konkurrenter.

Dette var noen av momentene til hvorfor akkurat Nike fotballsko er så gode som de er. Flere begrunnelser vil muligens kommer i et senere innlegg!

Vedlikehold og pussing av Nike fotballsko

Etter all sannsynlighet har du kjøpt deg noen Nike fotballsko før du klikker deg inn på denne siden - eller så har du planer om å kjøpe noen gode nike fotballsko. Uansett er tingen at det kreves vedlikehold å beholde et godt fotballsko-par. Ingen andre enn Nike setter så høye krav til hva som må gjøres med fotballskoene som dem selv.

Skinn eller kunstig materiale?

Første tingen du må gjøre, er å kjøpe deg en skokrem. Det kan godt være at du har skokrem i skapet fra før, men det hjelper ikke dersom du ikke har en fille å kunne børste skoene med. Dersom din Nike fotballsko er i skinn, trenger du mer enn noen annen godt vedlikehold og hyppig vedlikehold av din fotballsko.

Hvordan pusse dine Nike fotballsko

Ta skokrem på kluten (husk å vaske skoen grundig først), puss deretter Nike fotballskoen med den kluten du tok skokrem på og la de stå og tørke en god stund etter behandling. Det å måtte ha fjernet skitt og smuss fra knottene før du tar skokrem på dem, er absolutt nødvendig. Dersom det ligger igjen noe greier på dine Nike fotballsko før du pusser dem, så har pussingen lite eller ingen effekt.

Du husker papiret som fulgte med i Nike fotballskoesken da du kjøpte paret?
Et godt tips er å legge dette inn igjen i skoen for hver gang du ikke bruker dem lengre. Da vil passformen til skoen holde seg bedre, og du vil få en bedre opplevelse med dine fotballsko ute på sletta. Ikke ta for mye papir, men akkurat passe til at fotballskoene holder seg. Dette er ekstra viktig hvis du har Nike fotballsko med skinn.

Vi kan vel bare avslutte med å si at det lønner seg veldig mye å pusse skoene sine, og at enkelte Nike fotballsko trenger mer vedlikehold enn andre!

Den siste uken har vi jobbet med å få et nytt design på nikefotball-bloggen, og vi er fornøyd med resultatet!

Legg gjerne igjen en beskjed dersom du ikke er fornøyd med Nike fotballsko sitt nye design på bloggen.

;;